Hobbydeed

Naispurjehtijoiden tapahtumat ja koulutukset löytyvät Hobbydeed-palvelusta. 

Naispurjehtijoiden kaikki tapahtumat ja koulutukset julkaistaan Hobbydeed-palvelussa. Voit ilmoittautua palvelussa kaikkiin Naispurjehtijoiden tapahtumiin ja koulutuksiin. Tapahtumat ja koulutukset on tarkoitettu vain jäsenistöllemme ja Hobbydeedin joukkueeseen hyväksytään vai seuran jäsenet. Olet lämpimästi tervetullut liittymään jäseneksemme.

Tarvitset palvelun käyttöön tunnukset, jotka saat rekisteröidyttyäsi. Tämän lisäksi sinun tulee liittyä Naispurjehtijoiden joukkueeseen. Tunnukset saat luotua palvelussa olevasta linkistä ”Rekisteröidy”. Syötäthän palveluun haluamasi tiedot (koko nimesi ja oikea sähköpostiosoitteesi, jota käytät myös tunnuksenasi). Joukkueemme löytyy hakusanalla ”Naispurjehtijat – Sailing Ladies”. Hyväksymme liittymispyyntöjä aina muutamien päivien sisällä, joten odottele rauhassa.

Hobbydeedin Kaikki tapahtumat -sivulta löydät kaikki Naispurjehtijoiden tulevat tapahtumat ja koulutukset ja palvelussa voit myös ilmoittautua niihin. Ilmoittautumistasi voit muuttaa myös jälkikäteen.

Alla on tarkempi ohje rekisteröitymiseen sekä tapahtumaan ilmoittautumiseen.

Vieritä ylös