Järjestämme jäsenillemme erilaisia koulutuksia ympäri vuoden aina saaristolaivurikoulutuksesta käytännön veneilyyn. Seurallamme on omia kouluttajia kursseja pitämässä. Heidän lisäksi järjestämme koulutusta yhteistyössä muiden seurojen kanssa.

NaPsin koulutuspolku ja kurssiesittelyt

Lataa Naispurjehtijoiden koulutuspolku ja kurssiesittelyt

Naispurjehtijat koulutuspolku 2019-2020 (PDF)

Tulevia koulutuksia

Ilmoittaudu Hobbydeed.comissa

Voit ilmoittautua Naispurjehtijoiden tapahtumiin ja koulutuksiin Hobbydeed.comissa. Tapahtumat ja koulutukset on tarkoitettu vain jäsenistöllemme. Olet lämpimästi tervetullut liittymään jäseneksemme.

Tarvitset palvelun käyttöön tunnukset, jotka saat rekisteröidyttyäsi. Tämän lisäksi sinun tulee liittyä Naispurjehtijoiden joukkueeseen. Tunnukset saat luotua palvelussa olevasta linkistä ”Rekisteröidy”. Syötäthän palveluun haluamasi tiedot (koko nimesi ja oikea sähköpostiosoitteesi, jota käytät myös tunnuksenasi). Joukkueemme löytyy hakusanalla ”Naispurjehtijat – Sailing Ladies”. Hyväksymme liittymispyyntöjä aina muutaman päivän sisällä, joten odottele rauhassa.

Hobbydeedin Kaikki tapahtumat -sivulta löydät kaikki Naispurjehtijoiden tulevat tapahtumat ja koulutukset ja palvelussa voit myös ilmoittautua niihin. Ilmoittautumistasi voit muuttaa myös jälkikäteen.