Liity mukaan Naispurjehtijoihin

Naispurjehtijat on jo yli 500 aktiivisen ja purjehduksesta innostuneen naisen pursiseura. Olet lämpimästi tervetullut mukaan toimintaamme olitpa sitten aloittelija tai kokenut konkari. 

Mukava, että olet kiinnostunut Naispurjehtijoiden jäsenyydestä. Voit hakea seuramme jäseneksi alla olevalla jäsenhakemuslomakkeella. Pursiseuran hallitus käsittelee jäsenhakemukset seuraavassa kokouksessaan ja hyväksyy uudet jäsenet seuraan. Saat tiedon hyväksymisestä henkilökohtaisesti ja samalla lähetämme ohjeita seuran eri sähköisten palveluiden käyttämiseksi.

Olet lämpimästi tervetullut naispurjehtijoihin!

Naispurjehtijat on voimaannuttava yhteisö, jolla purjehdus on intohimona.

Naisten oma pursiseura on perustettu, että naiset löytäisivät purjehduksen ilon. Toimintamme tähtää myös siihen, että meriturvallisuus lisääntyisi. Naisten purjehdustaidot ovatkin purjehtivien perheiden turvallisuuden kannalta tärkeä asia.

Naisille tarkoitetussa pursiseurassamme keskeistä on mahdollisuus oppia purjehtimaan ja ottamaan vastuuta purjeveneessä.

Moni meistä on purjehtinut jo vuosia, mutta kaipaa vielä rohkaisua toimiakseen kipparina. Joku toinen tulee mukaan voidakseen olla hyödyksi gastina. Naisporukassa uskallamme näyttää todelliset kykymme ja toimia eri tehtävissä purjeveneessä.

Naispurjehtijoissa on kokeneita purjehtijoita, mutta myös sellaisia naisia, jotka vasta aloittelevat purjehdusharrastusta. Kummatkin voivat tarvita toisiaan: veneen omistaja kaipaa naisgasteja ja veneettömät haluaisivat päästä varmemmalle pohjalle taidoissaan ennen oman veneen hankintaa. Me yhdistämme nämä tarpeet.

 

Yhdistyksemme tarkoituksena on herättää, ylläpitää sekä tukea naisten veneily- ja purjehdusharrastusta. Vaalimme hyviä merimiestapoja ja edistämme niiden leviämistä. Toiminnallamme kehitämme merimies- ja veneilytaitoja, tuemme saariston luonnon ja kulttuurin säilymistä sekä vahvistamme jäsenistömme yhteishenkeä.

Naispurjehtijat järjestävät purjehduskoulutusta, turvallisuuskoulutusta, tapaamisia ja yhteisiä purjehduksia. Tärkeää on mahdollisuus verkostoitua. Kun purjehtivat naiset tapaavat toisiaan tapahtumissamme, syntyy veneporukoita ja purjehdussuunnitelmia. Niillä, joilla ei ole venettä on mahdollisuus päästä merelle ja veneenomistajat saavat naisgasteja tai apua veneensä kunnostukseen tai hoitoon. Tämä yhteistyö auttaa naisia pitämään yllä purjehdustaitojaan ja venettään tai mahdollistaa veneen hankinnan.

Myös miehet voivat liittyä kannatusjäseniksi.

Tule mukaamme vesille ja liity iloiseen joukkoomme!

Tutustu toimintaamme

Tapahtumat

Tarjoamme paljon erilaisia tapahtumia ympäri vuoden.

Purjehdukset

Jäsenpurjehduksia ympäri maailmaa naisporukalla.

Koulutus

Kattava koulutusjärjestelmä aloittelijoista kokeneemmille.

Tutustu kaikkeen toimintaan

Kattavaa ja monipuolista toimintaa mukavassa seurassa.

Jäsenmaksut

Katso voimassa olevat jäsenmaksumme

Liity Naispurjehtijoihin

Lähettämällä lomakkeen hyväksyt Naispurjehtijat ry:n säännöt, olet tutustunut jäsenmaksuihin ja haet seuran jäsenyyttä. 

Lähetämme liittymis- ja jäsenmaksun jäseneksi hyväksymisen jälkeen sähköpostiisi. Olet velvollinen suorittamaan maksun ja se tulee olla maksettuna ennen kuin pääset osallistumaan seuratoimintaan.  

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

”Purjehdi niin kuin tyttö!”

Vieritä ylös