Ladataan Tapahtumat

« All Events

  • Tämä Tapahtuma on mennyt.

Hyvinvoinnin purjehdusmatka Turkin Göçekiin

20.4. - 27.4.

Turkin upea länsirannikko ja ainutlaatuinen luonto on monelle vielä tuntematon paratiisi. Siellä pääsee purjehtimaan puhtaassa turkoosinvärisessä meressä, taustalla henkeäsalpaavat lumihuippuiset vuoret ja upea rannikko. Kirkkaassa vedessä voi snorklaamalla tutustua vedenalaiseen mielenkiintoiseen maailmaan ja patikoidessa historiaa havisevilla poluilla hengittää Välimeren ilmastoa tällä huikealla luonnonnäyttämöllä. Lisäksi tutustumme uskomattoman vieraanvaraisiin ihmisiin ja heidän kiireettömään elämäntapaansa.

Päiväohjelmaan kuuluu purjehdusta, patikointia, snorklausta, uintia, lekottelua. Lounaan nautimme tyypillisesti ankkurissa jossakin luonnonkauniissa poukamassa. Illallinen nautitaan joko sataman pitäjän paikallisessa turkkilaisessa ravintolassa, tai halutessamme voimme yöpyä rauhallisessa luonnonsatamassa ja valmistaa illallinen yhdessä. Matkalta saat kotiin vietäväksi hyvän mielen lisäksi paljon mukavia muistoja ja oivallisen lähdön kohti Suomen kesää.

Hyvinvoinnin ammattilainen napsilainen Tuuli Kassila toimii tämän purjehduksen oppaana, matkanjohtajana ja kipparina. Perämiehenä toimii Seppo Immonen. Suunnittelemme yhdessä venekunnan kanssa toiveet täyttävän reitin ja päiväohjelmat. Kaikilla on myös halutessaan mahdollisuus osallistua purjehdukseen liittyviin eri tehtäviin. Kokeneena purjehtijana sekä Suomessa, että ulkomailla Tuuli luotsaa venettä leppoisasti ja turvallisesti rauhallisin ottein. Tavoitteena on antaa matkalaisille purjehduselämysten sekä liikunnan ilon lisäksi tietoa mm. terveellisestä ruokavaliosta, unesta ja levon tärkeydestä. Tuuli vastaa veneen turvallisuudesta ja pitää matkalaisista hyvää huolta koko matkan ajan, jolloin tunnet olosi turvalliseksi ja tiedät olevasi hyvissä käsissä.

Vastuullisena matkanjärjestäjänä toimii tuttu OnSail-matkatoimisto. Vene vuokrataan EGG  Yachting -vuokraamolta, jonka veneet ovat uusia ja hyväkuntoisia veneitä, palvelu luotettavaa ja ystävällistä.

Lisätietoja Hobbydeedissä

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
20.4.
Loppuu:
27.4.
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.hobbydeed.com/team/-p5894ec983489e8.96073526/event/-p5c40fb94a4eb16.21958891/view
0 kommenttia

Kommentit on kivoja. Jätä omasi.

Heräsikö ajatuksia tai kysymyksiä?
Kerro muillekin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
20.4.
Loppuu:
27.4.
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://www.hobbydeed.com/team/-p5894ec983489e8.96073526/event/-p5c40fb94a4eb16.21958891/view