verkostoituminen

Kaipaatko ympärillesi purjehduksesta innostuneita naisia?

Ei tarvitse olla veneenomistaja päästäkseen purjehtimaan ja tutustuakseen purjehtiviin ja purjehduksesta kiinnostuneisiin naisiin. Siitä pitää huolta Naispurjehtijat, joka järjestää jäsenilleen purjehduksia ympäri vuoden ja tarjoaa lisäksi oivat verkostoitumismahdollisuudet muiden purjehtijoiden kanssa.

Laajasta joukostamme löytyy varmasti jokaiselle mieleistä purjehdusseuraa ja tekemistä, oli sitten kiinnostunut rennosta kellumisesta tai urheilullisemmasta tekemisestä!

Tule rohkeasti mukaan tutustumaan muihin naispurjehtijoihin. Tapahtumissamme ja purjehduksillamme pääsee hyvin tutustumaan muihin jäseniin!

Jäsenpurjehdukset

Tarjoamme jäsenpurjehduksia ympäri vuoden sekä Suomessa että ulkomailla. Jäsenpurjehduksilla pääset tutustumaan muihin jäseniin ja tietysti samalla purjehtimaan ihanissa paikoissa. 

Tule mukaan jäsenpurjehduksille. Löydät kaikki jäsenpurjehdustapahtumat Nimenhuuto.com-palvelusta. Ilmoittaudu palvelussa mukaan! Tilaa on sekä konkareille että vasta-alkajille. 

Jäsenpurjehdusten lisäksi monet jäsenemme tarjoavat myös omatoimipurjehtuksia. Helpoiten pääsee mukaan tulemalla ensin jäsenpurjehduksillemme ja tutustumalla muihin. Voit myös kysellä näistä omatoimiretkistä Facebook-ryhmässämme.  

Lue lisää jäsenpurjehduksista nettisivuiltamme. 

Työryhmät

Erilaiset työryhmät kehittävät ja toteuttavat Naispurjehtijoiden toimintaa monilla osa-alueilla. Työryhmät ovat avoimia kaikille ja voit valita niistä itsellesi sopivimman. Tule mukaan ja tutustu muihin työryhmän jäseniin. 

Seminaareissamme pääsee myös tutustumaan työryhmätoimintaan. Työryhmät kokoontuvat seminaareissa ja mukaan voi mennä tutustumaan vaikka ei vielä olisi työryhmän jäsen.

Tutustu työryhmiin tarkemmin.  

Tapahtumat

Naispurjehtijat järjestää jäsenilleen erilaisia tilaisuuksia, missä pääsee tutustumaan muihin purjehtijoihin ja purjehtijamielisiin! Näistä suurimmat tapahtumat ovat viikonlopun mittaiset kevät- ja syysseminaarit, mutta voit osallistua myös erilaisiin koulutuksiin ja alueellisiin pienempiin tapahtumiin. 

Seuraathan Nimenhuuto.com, jottei mielenkiintoiset tilaisuudet jää huomaamatta! 

Lue lisää tapahtumista ja koulutuksista. 

Sosiaalinen media

Käythän seuraamassa Naispurjehtijoiden virallisia somekanavia, joissa jaetaan tietoa tapahtumista, inspiroivia kuvia ja juttuja!

Seuran virallinen Facebook-sivu löytyy nimellä: Naispurjehtijat – Sailing Ladies Ry 
Seuran Instagram-tili löytyy käyttäjänimellä: Naispurjehtijat 
Seuran Youtube-tili

Lisäksi naispurjehtijoita löytyy monista epävirallisista somekanavista, joista merkittävin on Facebookista löytyvä keskusteluryhmä. Ryhmä on avoin kaikille purjehtimisesta kiinnostuneille, joten mukana on muitakin kuin Naispurjehtijoita. 
Klikkaa itsesi mukaan keskusteluryhmään Naispurjehtijat – Sailing Ladies keskusteluryhmä
Naispurjehtijat Gastipörssi

Kannattaa myös tarkistaa löytyykö Facebookista paikallinen ryhmä, johon haluaisi liittyä. Alla joitakin eriteltynä.

Naispurjehtijat Uusimaa 
Naispurjehtijat Turku
Naispurjehtijat Saimaa 
Naispurjehtijat Oulu
Naispurjehtijat Hanko-Raasepori 

Lisäksi paikallisilla ryhmillä on omia WhatsApp-ryhmiä viestittelyyn. Kysy niistä lisää eri kanavilla!

Vieritä ylös