Naisten oma pursiseura on perustettu, jotta naiset löytäisivät purjehduksen ilon. Toimintamme tähtää myös siihen, että meriturvallisuus lisääntyisi. Naisten purjehdustaidot ovatkin purjehtivien perheiden turvallisuuden kannalta tärkeä asia.

Naisille tarkoitetussa pursiseurassamme keskeistä on mahdollisuus oppia purjehtimaan ja ottamaan vastuuta purjeveneessä.

Moni meistä on purjehtinut jo vuosia, mutta kaipaa vielä rohkaisua toimiakseen kipparina. Joku toinen tulee mukaan voidakseen olla hyödyksi gastina. Usein perheessä kipparina toimii mies ja nainen (viisaana) vetäytyy taka-alalle, vaikka olisi kokeneempikin purjehtija. Naisporukassa uskallamme näyttää todelliset kykymme, eikä kokkausvuorokaan lankea aina vain sille yhdelle. Sitäpaitsi: meillä on ihan älyttömän hauskaa!

Naispurjehtijoissa on kokeneita purjehtijoita, mutta myös sellaisia naisia, jotka vasta aloittelevat purjehdusharrastusta. Kummatkin voivat tarvita toisiaan: veneen omistaja kaipaa naisgasteja ja veneettömät haluaisivat päästä varmemmalle pohjalle taidoissaan ennen oman veneen hankintaa. Me yhdistämme nämä tarpeet.

Yhdistyksemme tarkoituksena on herättää, ylläpitää sekä tukea naisten veneily- ja purjehdusharrastusta. Vaalimme hyviä merimiestapoja ja edistämme niiden leviämistä. Toiminnallamme kehitämme merimies- ja veneilytaitoja, tuemme saariston luonnon ja kulttuurin säilymistä sekä vahvistamme jäsenistömme yhteishenkeä.

Yhteystiedot

info@naispurjehtijat.fi
kommodori@naispurjehtijat.fi

Osoite
Naispurjehtijat – Sailing Ladies ry.
c/o Anne Kolehmainen
Topeliuksenkatu 31 B 29
00250 Helsinki

Puhelin 
044 596 7899

Jäsenasiat ja laskutus
jasenasiat@naispurjehtijat.fi

Tiedotus
tiedotus@naispurjehtijat.fi