Naispurjehtijat - Jäsensivut

Naispurjehtijoiden jäsensivustolta löydät tarkempia tietoja seuran toiminnasta. Jäsenille tarkoitetut sivut löydät Jäsenille-valikosta.

Ajankohtaista

Naispurjehtijoiden uutiskirje 27.3.2020

Naispurjehtijoiden toiminta on pitkälti työryhmävetoista. Yhdistyksen kaikille tarkoitettuja, suuria tapahtumia ovat kevät- ja syysseminaarit. Koska emme päässeet tapaamaan kevätseminaarissa lähettävät työryhmät terveisensä teille näin kirjeen muodossa. Uskomme siihen, että koronatilanteen rauhoituttua pääsemme viettämään taas purjehduselämää. Siihen saakka Naispurjehtijat tiedottavat sähköisesti näin uutiskirjeen muodossa, Facebookissa ja www-sivuilla. Naispurjehtijat keskusteluryhmä Naispurjehtijat facebook sivu www.naispurjehtijat.fi   Työryhmät toivottavat […]

Suojattu: Vuosikokous 2019

Otetta ei näytetä, koska artikkeli on suojattu.

Suojattu: Vuosikokous 18.3.2018

Otetta ei näytetä, koska artikkeli on suojattu.

Hopsuilua

Naispurjehtija Helena Kallasoja hankki veneensä muutaman viikon purjehduskokemuksen jälkeen. Folkkari Hopsu on nyt remontin tarpeessa ja Helena kertoo kokemuksistaan puuveneen kunnostamisesta.

Hopsuilua osa 5: Unelmoi, usko ja uurasta

/
Mihin sä olet unelmoinut purjehtivasi sitten kun saat Hopsun vesille? kysyttiin multa Napsin kevätseminaarin illallisella. Minä vastasin: Ööö…., sillä olin unohtanut unelmoida.

Hopsuilua osa 4: Vapaana virasta muttei veneestä

/
Oli uuden lukuvuoden ensimmäinen koulupäivä ja minä vain painelin Fordillani tietä numero 25 niin pitkälle kuin lounaaseen päin pääsin. Oli vaikea estää suupieliä kääntymästä yläasentoon ja taisipa jonkinlainen iloinen äännähdyskin minusta päästä. Tai sitten vain nauroin ääneen. Olin matkalla Hankoon tekemään omaa osuuttani Hopsun rempasta. Toinen ihminen sai ottaa vastaan uudet kolmasluokkalaiset. Vuorotteluvapaani oli nyt alkanut.

Tulevia tapahtumia

Tulevia koulutuksia

Blogi – Naispurjehtijoiden tarinoita

Napsilaiset Vahinen puikoissa vuodesta 2014

/
Siitä on jo useampi vuosi, kun naispurjehtijoihin iski Vahine…

Naispurjehtijoiden uutiskirje 27.3.2020

/
Naispurjehtijoiden toiminta on pitkälti työryhmävetoista.…

NaPS-ristikko 1/2020

/
Vuoden esimmäinen ristikkotehtävä (ja sen ratkaisu) - olkaa…

Vuosikokous 2020

/
Naispurjehtijoiden vuosikokous 2020 pidetään Herrankukkarossa,…