Naispurjehtijat - Jäsensivut

Naispurjehtijoiden jäsensivustolta löydät tarkempia tietoja seuran toiminnasta. Jäsenille tarkoitetut sivut löydät Jäsenille-valikosta.

Kohta mennään!

Kahden vuoden valmistelut on saatu päätökseen.

ARC2018 (Atlantic Rally for Cruisers) starttaa sunnuntaina 25.11. täältä Las Palmasista kohti Karibian St. Luciaa. Maileja reissulle kertyy 2 700. Veneemme on purjehdittu tänne etelään useamman innostuneen naisiston voimin. Oman tiimimme lisäksi s/y Carissa Ocean Ladyn vauhdista on päässyt nauttimaan lähes 80 naista ja – myös muutama mies.

Viime päivät ovat olleet hikisiä ja työntäyteisiä lähtöä valmistellessa. Fiilikset ovat jannittyneet ja odottavat; mentäis jo!

Koti-Suomeen palaan juuri ennen joulua.
Minun ja Tina Hellstenin poissa ollessa Napsin hallitus on täysin toimintakykyinen.
Kommodorina toimii varakommodori Anne Kolehmainen.

Kunnes jälleen tapaamme!

Pia

Kommodori
Naispurjehtijat ry – Sailing Ladies

Lue lisää kommodorin kirjeitä »

Ajankohtaista

Vuoden kouluttaja 2016 ja vuoden seura 2016

Kuopiossa, Kallaveden rannalla, vietetään Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n kauden päätösgaalaa 19.11.2016. Sali on juhlava, pitkät pöydät, valkoiset pöytäliinat, vieraat juhlapuvuissaan. Orkesteri viihdyttää taustalla. Vuosi 2016 huipentuu ansioituneiden toimijoiden ja vuoden 2016 seurojen palkitsemiseen. Tilaisuus oli pursiseurallemme, Naispurjehtijat – Sailing Ladies, merkittävä. Saimme kaksi arvokasta kunniamainintaa. Näistä ensimmäinen kunniamaininta ”Vuoden kouluttaja” ojennettiin koulutuspäällikkö Raija Alapeterille. […]

Napsin jäsen- ja venerekisteri uusiutuu

Naispurjehtijoiden jäsen- ja venerekisteri uusiutuu. Uusi rekisteri, Suuli, otetaan käyttöön marraskuun 9. päivästä alkaen. Päivitä jäsentietosi pian, jotta ne siirtyvät oikein uuteen rekisteriin!

Syysseminaari Porvoon Emäsalossa 14.-15.11.

Tervetuloa Naispurjehtijoiden syysseminaariin Emäsalon Seikkailulaaksoon 14. -15.11.2015
Viikonlopun ohjelma koostuu lyhyistä workshopeista, mielenkiintoisista luennoista ja rennosta yhdessäolosta.

Hopsuilua

Naispurjehtija Helena Kallasoja hankki veneensä muutaman viikon purjehduskokemuksen jälkeen. Folkkari Hopsu on nyt remontin tarpeessa ja Helena kertoo kokemuksistaan puuveneen kunnostamisesta.

Hopsuilua osa 4: Vapaana virasta muttei veneestä

/
Oli uuden lukuvuoden ensimmäinen koulupäivä ja minä vain painelin Fordillani tietä numero 25 niin pitkälle kuin lounaaseen päin pääsin. Oli vaikea estää suupieliä kääntymästä yläasentoon ja taisipa jonkinlainen iloinen äännähdyskin minusta päästä. Tai sitten vain nauroin ääneen. Olin matkalla Hankoon tekemään omaa osuuttani Hopsun rempasta. Toinen ihminen sai ottaa vastaan uudet kolmasluokkalaiset. Vuorotteluvapaani oli nyt alkanut.

Hopsuilua osa 3: Vesillelasku Susisaaressa

/
Se on menoa nyt. Meri lähestyy. Kolisee ja tärisee kuin Linnanmäen vanhassa vuoristoradassa, mutta ”vaunu” on isompi, moniosaisempi ja korkeampi. Laitoja ei ole. Jännittääkin enemmän kuin missään huvipuistolaitteessa milloinkaan.

Blogi – Naispurjehtijoiden tarinoita

Högsandin syysseminaarissa huikea osanotto

/
Naispurjehtijoiden syysseminaarissa oli yli 70 purjehduksesta kiinnostunutta naista kuulemassa mahtavia matkakertomuksia maailman meriltä sekä oppimassa purjehduskilpailuista ja purjeiden trimmauksesta. Upea viikonloppu jälleen kerran.

Syysseminaari 2018 Hangossa

/
Tervetuloa Naispurjehtijoiden 2018 syysseminaariin Högsandiin Hankoon. Tiedossa mahtava viikonloppu inspiroivassa ympäristössä ja ihanassa naispurjehtijaseurassa. Luvassa mielenkiintoista tietoa purjehduskilpailuista sekä huikeita matkakertomuksia maailman meriltä.

Kesän kuvakisa on ratkennut

/
Napsin kuvakisaa käytiin kesäkuukausina ja kisaan tuli toinen…

Napsin kesäinen kuvakilpailu 2018

/
Osallistu Naispurjehtijoiden kesäiseen kuvakisaan Facebookissa ja voita matka syysseminaariin 2018!