Naisissa Turkkiin

Naispurjehtijat lähtevät jäsenpurjehdukselle Turkkiin lokakuussa.  Olemme varanneet kaksi kolmekajuuttaista venettä, joihin mahtuu hyvin 5–6 naispurjehtijaa ja kippari kumpaankin. Nyt näyttää siltä, että kolmaskin vene on tarpeen, sillä mukaan on tulossa jo reippaasti enemmän kuin kahteen paattiin mahtuu.

Purjehdusviikon hinta on 900 euroa/purjehtija (ennakkomaksu 300 euroa heti ilmoittautuessa) Hintaan sisältyy lennot Finnairilla Dalamaniin, kuljetus satamaan Göseckiin, venepaikka 2-hengen kajuutassa, lakanat, peitot ja loppusiivous. Muita kuluja tulee noin 100 euroa venekassaan, josta hoidetaan aamupalat ja muut veneruuat, satamamaksut, vesimaksut, polttoaine, vakuutuksen omavastuun lunastus yms. sekä lisäksi kunkin maksettavaksi tietysti jää illalliset ja muut ostokset kyläsatamissa (arvio noin 200 euroa).

Turkissa purjehduskausi jatkuu kesäisenä lokakuun loppuun: ilma ja vesi ovat lämpimiä ja tuulet suotuisia. Tule mukaan iloiseen naispurjehtijajoukkoon jatkamaan kesää! Lisätietoja ja ilmoittautumiset.

Vieritä ylös