Ihmeitä merellä

Jotkut heräävät hitaammin kuin toiset. Tämä perämies saa erityiskohteluna kahvin keulapiikkiin; se on koko naisiston etu 😉

Purjehdus sujui taas mukavasti, tuuli nousi iltapäivällä, joten myöhemmin lähteneet saivat purjehtia melkein koko matkan. Uimassakin ehdittiin käydä suojaisassa lahdessa, jossa nautimme myös lounaan.

Jäimme illalla ankkuriin Tiloksen eteläpuolella Megaloun lahteen. Päätimme illallistaa kukin venekunta omassa tahdissamme ja tavallamme. Toiset söivät veneessä, toiset maissa, mutta veneeseenkin jääneet menivät kumiveneillä maihin nauttimaan Arjanpäivän kuohuviinit.

Aamulla olimme hyvissä ajoin lähdössä, mutta jouduimmekin odottamaan veden saantia, koska satamaan oli tulossa yhteysalus. Kaksi venekuntaa päätti lähteä Simin kaupungin satamaan tankkaamaan, mutta Hot Waves jatkaa alkuperäisen suunnitelman mukaan Panormitiksen lahteen, joka on kuulemma huikean kaunis paikka. Edellämme purjehtii nyt ruotsalainen koulutusnaisisto Lindan purjehduskurssilla. Tulemme varmaankin illalla tutuiksi.

Näimme delfiinejäkin! Mutta nyt tytöt ovat juuri huomanneet sukellusveneen ja kolme sota-alusta oikealla puolellamme. Nyt minua vaaditaan tutkimaan uutisia ja tarkastamaan euron kurssi.

Vieritä ylös