Voimaannu syysseminaarissa

Tätä tervehdystä kirjoittaessani ajatuksemme lienevät veneilykauden viimeisissä purjehduksissa ja talvitelakoinnin järjestelyssä. Mahdollisesti suunnitelmat talven lämpimistä purjehduksista nousevat ajatuksiimme. Huikeat purjehdusseikkailut s/y Vahinella alkoivat juuri Välimeren lämpimässä auringossa. Uskon, että meillä kaikilla on takanamme hieno kesä, johon sisältyy paljon onnellisia purjehdusmuistoja.

Mitähän syksy tuo tullessaan meille napsilaisille? Naispurjehtijat ry tarjoaa jäsenistölleen loistavan mahdollisuuden osallistua, kehittyä ja verkostoitua. Meillä on erinomaisia työryhmiä, joissa voi toimia ja vaikuttaa. Lisäksi alueellista toimintaa löytyy pääkaupunkiseudulta, Turusta, Tampereelta, Porista, Oulusta ja Itä-Suomesta. Kaikkiin työryhmiin on mahdollista tulla mukaan. Tule sinäkin, toiminta on kiinnostavaa ja hauskaa!

Naispurjehtijoiden syysseminaari järjestetään marraskuussa 14.–15.11.2015 Seikkailulaaksossa, Porvoon Emäsalossa. Ilmoittautuminen on alkanut, katso Osallistujat.com. Ohjelma tarkentuu lähi-päivinä. Luvassa on paljon mielenkiintoista ja hauskaa tekemistä. Iloisesti yhdessä!

Työryhmät kokoontuvat syysseminaarin alla jo perjantaina 13.11.2015. Suunnittelemme työryhmien toimintaa kaudelle 2015–2016. Mikäli työryhmät kiinnostavat, tiedustele asiaa tarkemmin minulta. Ohjaan yhteydenottosi suoraan oikealle henkilölle. Tule mukaan suunnittelemaan!

Nyt syksyllä, katseemme suuntautuvat jo ensi kesään. Järjestämme jäsenpurjehduksia myös ensi kesänä. Jäsenmäärä on kasvanut, tarvitsemme lisää kapteeneja ja perämiehiä. Voisitko sinä toimia kapteenina tai perämiehenä ensi kesän jäsenpurjehduksilla? Mikäli tunnet halukkuutta, voisit olla yhteydessä koulutuspäällikkö Raija Alapeteriin (raijaala@gmail.com) tai koulutustoiminnasta vastaavaan hallituksen jäseneen Maarit Suomeen (maarit.suomi@kolumbus.fi). Rohkeasti mukaan!

Haluamme tarjota jäsenillemme purjehdukseen liittyvää toimintaa ympäri vuoden. Tapahtumista ilmoitellaan Osallistujat.comissa. Kaikilla on mahdollisuus järjestää tapahtumia. Osallistujat.com on kanava, jonne ilmoitus laaditaan. Ilmoituksen laatija huolehtii tapahtuman koordinoimisesta. Naispurjehtijoiden Facebook -sivuilla voi myös ilmoitella, jolloin täytyy muistaa, että ryhmä on avoin kaikille ”tykkääjille”. Uudet jäsenet ovat erityisen tervetulleita mukaan tapahtumiin. Olisi ihana tavata ja tutustua!

Meillä on hienot kotisivut: www.naispurjehtijat.fi. Olethan jo rekisteröitynyt ja tutustunut sivuihin? Sivuja ylläpitää Hanna Kutschke (web@naispurjehtijat.fi). Tuo juttusi sivuille, annetaan sivujen elää!

Syysterveisin,

Reija Kaira
Kommodori
Naispurjehtijat – Sailing Ladies ry

Vieritä ylös