Haluatko vuokrata veneitä?

Veneen vuokraus on helppo tapa päästä vesille sekä kotimaassa että ulkomailla. Vuokrausta varten tarvitaan hyvät käytännön ja teoriataidot veneilystä.  

Veneiden vuokraus

Veneiden vuokraaminen on helppo ja vaivaton tapa päästä vesille. Vuokraamiseen tarvitaan hyvät käytännön ja teoriataidot veneilystä. Taitoja voi kerryttää Naispurjehtijoiden tarjoamilla kursseilla sekä käytännön purjehduksilla.  

Monissa paikoissa kotimaassa ja ulkomailla veneilytaidot voidaan osoittaa kansainvälisellä huviveneenkuljettajakirjalla. Naispurjehtijat tarjoaa valmiin koulutuspolun kansainvälisen huviveneenkuljettajakirjan suorittamiseksi. 

Veneiden vuokrauksessa tulee ottaa myös huomioon, jos veneessä on VHF-radio, vaaditaan yhdeltä veneessäolijalta SRC-lupakirja radion käyttämiseksi. SRC-lupakirja on Traficomin myöntämä rannikkolaivurin radiotodistus. Todistusta voi hakea suoritettuaan Meri-VHF-kurssin ja siihen liittyvän tentin hyväksytysti.

Soveltuvaa koulutusta

Edistyneet

Haluatko kansainvälisen huviveneenkuljettajakirjan?

Lähde koulutuspolulle, joka tähtää tähtää Traficomin myöntämän kansainvälisen huviveneenkuljettajakirjan suorittamiseen.

Meri-VHF

Kurssi Traficomin myöntämän Rannikkolaivurin radiotutkintotodistuksen suorittamiseksi.

Vieritä ylös