Hurraa Suomen naispurjehtijat!

Naispurjehtijoiden upeiden suoritusten seuraaminen olympialaisissa meni ylitse kaiken. Omat purjehdusretket ja työrupeamat kellotettiin ihan purjehtijanaisten kisa-aikataulujen mukaan.

Onnittelut Tuuli Petäjälle ja Silja Lehtisen tiimille mitaleista sekä Sari Multalalle monista upeista kisoista! Teidän suorituksianne on ollut ilo katsella, ne  ovat olleet aikamoisen voimaannuttavia kokemuksia!

Kesäinen meno jatkuu napsilaisten toiminnassa!

Verkostot ovat toimineet aktiivisesti kesän aikana ja moni veneetönkin on päässyt nauttimaan heinäkuun reippaista tuulista erilaisissa kokoonpanoissa. Jäsenemme myös osallistuivat kahdella täysnapsilaisella ja yhdellä osa napsilaisella puupurrella Viaporin Tuoppiin viime viikonloppuna. Osallistujat saivat hyvän mielen aurinkoisesta ja vaikkakin hieman loivatuulisesta kisasta! Oheisessa kuvassa iloinen napsilaisten joukko Supsin rannassa palkintojen jaon jälkeen. Huomatkaa puiset mitalit ”mukavasta menosta”! Ilta jatkui vielä perinteisissä Tuopin iltabileissä.

Seuraava Napsin tapahtuma on jäsenpurjehdus Sipoon Kaunissaareen mahdollisesti jäsentemme veneillä 31.8 -2.9.

Syyskuussa aloitamme koulutuksella Gastin perustaidot 11.9. klo 18-20 ja lokakuussa 8.10 käymme veneen sähkötöiden kimppuun. Ilmoittautumiset ja lisätiedot www.osallistujat.com foorumilta.

Kroatian jäsenpurjehduksen infopalverit on pidetty ja tiimiytyminen on menossa! Lähtöön reilu kuukausi aikaa! Tästä on kiva jatkaa syksyn tapahtuminen odottelua, joista isoin tapahtuma on syysseminaari marraskuussa Turun suunnalla Tuorlassa.

Tervetuloa mukaan toimintaamme ja verkostoihimme!

Vieritä ylös