Kevätseminaari ja vuosikokous takana, nyt veneitä puunaamaan!

Onnistunut seminaarimme Velkuanmaalla antoi hyvät työkalut tulevalle veneilykesälle. Talvinen saariston luonto ja meren hohtavan valkoinen kansi lumosi meidät taas kerran ainutkertaisuudellaan!

Ratkoimme aurinkoisessa säässä rasteilla veneilyyn liittyviä tehtäviä tiimeissä ja sisäosuudella tietopankiimme tuli runsaasti uutta tietoa saariston historiasta sekä ulkomaan purjehduksiin liittyvistä asioita. Illallisfondue lauluryhmän ja tinapillisoitannan sekä hallituksen esittämän hupaisan ”revyyn” sävyttämänä valmensi meitä sunnuntaiaamun vuosikokoukseen.

Viikonloppuna vahvistui tunne, että Naispurjehtijat- Sailing Ladies ry on toimiva ”aurinkovarjo”, jonka alla samanhenkiset naiset löytävät uusia ystäviä, tiimiytyvät, löytävät gasteja ja kouluttautuvat ja kehittävät osaamistaan yhdessä ja erikseen. Tälle keväälle on vielä tulossa koulutusta mm. solmukoulu, dieselkurssi, kilpailukoulutusta ja VHF-kertausta sekä tietenkin veneiden kunnostustalkoita. Kuukausitapaamiset jatkuvat vielä toukokuulle!

Tähän kaikkeen pääset mukaan  liittymällä jäseneksi seuraamme!

Nyt otetaan suunta telakalle ja kevätkunnostus alkakoon!

Kommodori

Vieritä ylös