Kevätseminaariin!

Naispurjehtijoitten kevätseminaari on Kotkassa 19.–21. päivinä. Tarkemmin sanottuna Santalahden huippusuositussa lomakylässä. Eilen valmisteluryhmä kokoontui suunnittelemaan ohjelmaa, joka sisältää oman toiminnan suunnittelua, meritaitojen hiomista ja mielenkiintoisia ekskursioita Merikeskus Vellamoon, Merivartiostoon ja Puuvenekeskukseen. Ehdimme myös syödä hyvin, saunoa, ulkoilla ja viettää aikaa yhdessä.

Viime vuonna olimme Utössä. Paikka oli hieno ja sää upea, varmuudella emme voi samaa luvata, mutta toisaalta Naispurjehtijoiden tilaisuudet ovat aina hauskoja ja antoisia, koska porukkamme nämä tilaisuudet tekee. Uusille voimme taata, että kukaan ei tule tuntemaan itseään ulkopuoliseksi! Tämä yhdistys ei lämpiä sisäänpäin, eikä meillä ole sisäpiirejä!

Seminaari on osa jäsenetuja, joten osallistumismaksu on halvempi kuin omakustannushinta. Liity heti, pääset vielä mukaan. Ilmoittautumisaika päättyy 19.2. Uudet jäsenet (täytä ensin liittymislomake) pääsevät mukaan lähettämällä sähköpostia tapahtumakoordinaattorillemme, vanhat ilmoittautuvat saamillaan tunnuksilla ilmoittautumisjärjestelmässämme.

Vieritä ylös