Hätärakettiharjoitus

Onko kaapissa vanhentuneita hätäraketteja? Nyt on tilaisuus hyötyä niistä ja harjoitella rakettien ampumista, sillä Espoon Meripelastajat järjestävät yhdessä yhteistyökumppaneidensa  kanssa hätärakettien ammuntaharjoituksen Espoon Suomenojan venesataman alueella lauantaina 6.3.2010 klo 10.00-16.00.

Harjoituksessa veneilijät voivat ampua luvallisesti ja turvallisesti heidän omia punaisia hätäraketteja, punaisia käsisoihtuja ja oransseja merkkisavuja. Kaikkien harjoituksessa käytettävien hätämerkkien valmistusvuoden tulee olla 2003 tai sitä myöhäisempi. Ennen ammuntaa raketit tarkistetaan ja ampujille annetaan käyttökoulutus. Paikalle voi myös tuoda ilmaiseksi ammuntaan kelpaamattomia pyroteknisiä hätämerkkejä niiden asianmukaista hävittämistä varten.

Espoon Meripelastajien jäsenten ja muiden harjoitukseen osallistujien ilmoittautumiset otetaan vastaan puhelimitse numerossa 050-3244116 tai ilmoittautumislomakkeella osoitteesta www.espoonmeripelastajat.fi. Harjoitukseen tulee ilmoittautua viimeistään 1.3.2010.

Osallistuminen on SMPS:n jäsenille ilmainen, muille osallistumismaksu 25 euroa. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös liittyä yhdistyksen jäseneksi, vuosimaksu on 25 euroa.

Vieritä ylös