Jo merellä

Napsin naisistomme, 20 innokasta purjehtijaa,  kokoontui aamuvarhain lentojentälle lähteäkseen Kreikkaan purjehtimaan. Lensimme Rhodokselle, josta saimme vuokraveneet. Emme saaneet niitä kaikkia ajoissa, mutta nukkumaan jokainen pääsi omaan veneeseen. Joku ilman tyynyä, toinen lakanoitta, mutta lopulta kaikki veneet saatiin lähtökuntoon.

Keulat kohden Symin saarta, hankaluudet jätettiin Rhodokselle. Turkoosilla merellä tuulet ovat juuri nyt valitettavan kevyitä, mutta koska tänne on tultu purjehtimaan, purjeilla mennään niin paljon kui ehditään vaikka meno on hidasta. Ensimmäinen huomio: etäisyyksien arvioiminen täällä on todella vaikeaa, saari, joka on kymmenen mailin päässä, näyttää olevan ihan vieressä.

Laitureilla naisistoillemme on riittänyt huomiota ja kannustusta. Matkalla Nisirokseen veneissä luodaan ja harjoitellaan illanviettoon ohjelmaa, koska eilen sovittiin jokaisen venekunnan esittävän jonkun ohjelmanumeron. Meillä näyttää olevan syntikka, huilut ja rytmimunat tukena… Nyt täytyy mennä, tytöt odottavat!

Hot Waves -tiimi harjoittelee merellä.

 

Vieritä ylös