Merihaaveita

Joulupallot roikkuvat vielä kuusessa, mutta me haaveilemme jo purjehduskesästä!

Kevään tärkeimmän tapahtuman, kevätseminaarimme valmistelut ovat hyvässä vauhdissa, tapaamme Högsårassa 23.–25.3.2012. Lisätietoja tulee tänne ja Facebook-ryhmäämme, kun ohjelma varmistuu.

Keväälle on jäsenille luvassa teemallisia kuukausitapaamisia, pimeäpurjehdusharjoituksia teoriassa ja käytännössä, hätärakettikoulutusta, venemessutapaaminen, veneiden kunnostuskursseja jne. Helsingissä ja Turussa pidetään myös vapaamuotoisia tapaamisia kuukausittain.

Naispurjehtijoiden jäseneksi voivat liittyä kaikki naiset, jotka haluavat kehittyä purjehtijoina, veneen omistaminen ei ole jäsenyyden edellytys. Yritämme tarjota kaikille mahdollisuuksia purjehduksiin. Seuraava Välimerenpurjehdus purjehditaan näillä näkymin Kroatiassa syksyllä 2012. Hallituksen päätettyä asiasta, saavat jäsenet tammi-helmikuussa ohjeet ilmoittautumista varten.

Helpoimmin voit liittyä Naispurjehtijoihin täyttämällä yläpalkista ”Jäseneksi” linkistä avautuvan jäsenhakemuslomakkeen. Facebook-ryhmämme on kaikille avoin, myös siellä voit seurata tapahtumatietojamme jne.

Vieritä ylös