Rendez-Vous 2017 Tall Ships Regatta

Kohti Atlanttia ja sen yli!

Kymmenen Naispurjehtijat ry:n jäsentä purjehtii s/y Vahinella Atlantin yli elokuussa 2017. Naisiston valmistautuminen on menossa, matka on jo alkanut!

Tulevana kesänä napsilais-naisisto ottaa s/y Vahinen haltuunsa, ja purjehtii sen Atlantin yli. Naps on lunastanut Suomen purjelaivasäätiöltä Rendez-vous 2017 Tall Ships Regattan viimeisen legin. Tälle pisimmälle noin 35 vuorokauden seikkailulle Kanadan Halifaxista Ranskan Le Havreen lähtee kymmenen jäsenemme tiimi sekä kippari ja perämies Purjelaivasäätiöltä.

Rendez Vous 2017 TSR on niin sanottu Sail Training -purjehdus, minkä vuoksi naisistossa on neljä alle 25-vuotiasta. Naisistoon kuuluvat Pia Antila, Marja Dahl, Andrea Erkko, Irene Erkko, Helena Jaakkola, Mirva Karkinen, Tiia Ordén, Petra Päivärinne, Laura Siironen ja Emilia Volkov. Ryhmä on koottu pääasiassa sillä ajatuksella, että matkaan lähtisi mahdollisimman monipuolisesti toisiaan täydentävä ja toistensa kanssa viihtyvä joukko. Lähtijöillä on kaikilla enemmän tai vähemmän purjehduskokemusta ja kaikkia yhdistää Napsin teeman mukaisesti rohkaistumisen ja itsensä yllättämisen halu.

Naisisto tutustuu, tiimiytyy ja valmistautuu lähtöön parasta aikaa: tapaamisia on jo ollut ja käytännön järjestelyt etenevät kiihtyvää tahtia päivien pidentyessä ja kesän lähestyessä. Valmistautumista ja matkaa tullaan seuraamaan täällä Napsin blogissa, ja myös sosiaalista mediaa tullaan käyttämään kuulumisten kertomiseen. Blogiin etsitään myös vierailevia kirjoittajia, joten jos sinulla on hyviä eväitä valmistautumiseen tai arvokkaita näkökulmia Atlantin ylittämisestä tai tarpeellisia kokemuksia Vahinesta, ilmianna itsesi Mirvalle. Naisisto ottaa kernaasti vastaan myös vinkkejä mahdollisista yhteistyökumppaneista.

 

Kirjoittanut Stina Varkkola

stina.varkkola at gmail.com

Yhteyshenkilö blogi- ja viestintäasioissa Mirva Karkinen, mirvakameli at gmail.com
Kuva 2.4 kokoontumisesta. Kuvassa vasemmalta; Emilia, Petra, Irene, Mirva ja Tiia.

Vieritä ylös