Turun alueen napsilaisten kokoontuminen

Naispurjehtijat ry (NaPS) on saanut paljon uusia jäseniä Turun alueelta ja koko Läntisestä-Suomesta muutaman vuoden sisällä. Turun alueesta on muodostamassa hyvää vauhtia oma jaostonsa. Haluamme järjestää tapaamisen, jossa tutustumme toisiimme, keskustelemme jäsenten toiveista ja jäsenten tarjoamista mahdollisuuksista.

Cafe Fontanasta on varattu kabinetti 17.4.2012 alkaen klo 17.00. Kahvilan www-sivut löytyvät oheisesta linkistä, jossa myös ruokalista ”Bar Menu”  http://www.fontanacafe.fi/ . Kahvila löytyy osoitteessa: Aurakatu 1, Turku (puh.02 2501 444)

Seuran kommodori Raija Alapeteri käy läpi NaPS toimintaa, tavoitteita ja tulevaisuutta. Käydään läpi Turku jaoston toimintasuunnitelmaa ja Turun alueellisia purjehdusmahdollisuuksia. Voit halutessasi lähettää omia ehdotuksia käsiteltävistä aiheista Reijalle (osoitteen löydät Vain jäsenille -puolelta jäsenlistalta)

Tilaisuus on vapaamuotoinen, jokainen voi vaikuttaa sen sisältöön vielä paikan päällä. Toivomme runsasta osallistumista …uusia ja jo pidempään seuraan kuuluneita. Tee ilmoittautumisesi vielä tänään Osallistujat.comiin

Olet lämpimästi tervetullut mukaan

NaPS-Turku

Vieritä ylös