Uusi hallitus aloittanut tarmokkaasti

Naispurjehtijoiden sääntömääräisessä vuosikokouksessa aurinkoisessa Kasnäsissa 18.3.2018 hallitus uudistui seuraavasti;
Varakommodori Maarit Kangas oli halukas jättämään tehtävänsä seuraavalle, ja uudeksi varakommodoriksi valittiin hallituksen jäsen Anne Kolehmainen. Myös Bettina Sågbom-Ek halusi tässä vaiheessa luopua hallitustyöskentelystä.

Lämmin kiitos Maarit ja Bettina tarmokkaasta panoksestanne seuramme hyväksi!
Teidän kanssanne on ollut ilo työskennellä 🙂

Äänestyksellä hallitukseen valittiin
Kirsi Suvilehto (Helsinki), Tina Hellsten (Hanko), Hanna Kutschke (Tampere) ja Mirkka Turtiainen (Helsinki).
Varakommodorina aloittaa siis Anne Kolehmainen (Helsinki), ja kommodorina jatkaa allekirjoittanut (Espoo).
Hallituksen ensimmäiseksi varajäseneksi valittiin Tuuli Kassila (Lohja) ja toiseksi varajäseneksi Susanna Viljanen (Espoo).

 

Hallituksen vaihto- ja järjestäytymiskokouksessa 8.4.2018 työryhmä- ja aluevastuita jaettiin seuraavasti:
Anne Kolehmainen – koulututustyöryhmä
Tina Hellsten – jäsenpurjehdustyöryhmä
Mirkka Turtiainen – ympäristö- ja tapahtumatyöryhmä, aluetyöryhmistä Helsinki
Hanna Kutschke – viestintätyöryhmä, sekä aluetyöryhmistä Turku ja Tampere
Pia Siukosaari – kilpapurjehdus- ja kansainvälistymistyöryhmä sekä juhlatoimikunta

Viestintä on selvästi alue, johon meidän tulee jatkossa panostaa enemmän. Jos tunnet paloa aiheeseen ja olisit halukas ideoimaan, kirjoittamaan, toimittamaan, haastattelemaan ja tuottamaan juttuja esim. nettisivuillemme, niin ole mieluusti yhteydessä Hannaan, kutschkeha@gmail.com. Ei pidetä rimaa liian korkealla. Mukavaa olisi, että juttuja syntyisi runsaasti ja rikkaasti; vaikka jokaisesta jäsenpurjehduksesta, jäsenien omista veneistä, iloisista tapahtumista tai opettavaisista töppäilyistä. Ihan omalla persoonallisella kielellä ja tyylillä.
Kansainvälistymistyöryhmämme kaipaa myös täydennystä. Mikäli aihe kiinnostaa, ota yhteyttä pia.siukosaari@naispurjehtijat.fi Selvitellään yhdessä jäsenten tahtotilaa ja ideoidaan eteenpäin.

Raija Alapeterin luopuessa seuramme koulutuspäällikön tehtävästä on hallitus valinnut uudeksi koulutuspäälliköksi Maarit Suomen Turusta.
Maarit on mm. PORYn opettaja, SPV:n veneilykouluttaja sekä venekatsastaja.
Napsin koulutustyöryhmässä Maarit on toiminut vuodesta 2013. Maarit on kokenut purjehtija ja hän on kouluttautunut purjehduksen alalla laajasti. Viimeisimpänä suorituksena RYA:n Coastal Skipper/Yachtmaster tutkinto.
Suurkiitos Raija kaikesta tähänastisesta, ja tervetuloa remmiin Maarit!

Tällä hetkellä yleisesti puhuttaa GDPR (General Data Protection Regulation) eli uusi EU:n laajuinen tietosuoja-asetus. Tämä tulee vaikuttamaan myös Napsin toimintaan ja meidän tulee hioa prosessimme asetuksen vaatimalle tasolle. Ainoastaan toiminnan kannalta tarkoituksenmukaisia jäsentietoja saa säilyttää ja niitä tulee suojella huolellisesti, jotta ne eivät joudu vääriin käsiin. Tietojen tallentamiseen tulee olla jäsenen lupa, vanhat ja väärät tiedot tulee korjata, ja jäsenen erottua tiedot tulee hävittää. Suurta muutostahan tässä ei aiempaan ole, mutta prosesseja hioessamme tulemme todennäköisesti vielä kysymään lupaanne tietojen tallentamiseen mm. Hobbydeedissä. Koitetaan saada asiat yhdessä jouhevasti ja asianmukaisesti hoidettua.

Seuraava hallituksen kokous on 7.5.18 – keskitymme silloin viestintään ja suunnittelemme jo vähän syysseminaaria, joka pidetään 26.-28.10.2018.
Mikäli haluat nostaa esiin aiheita tai ideoita, ole reippaasti yhteydessä!

Mukavaa veneenrapsutuskevättä!

Pia Siukosaari
Kommodori
Naispurjehtijat – Sailing Ladies ry

Vieritä ylös