Valmistautumista

Naispurjehtijat ovat jo valmistautumassa tulevaan purjehduskesään. Syksyllä 2013 lähdemme Joonian merelle purjehtimaan usealla vuokraveneellä.

Ensimmäistä kertaa Välimeren jäsenpurjehduksellamme  tulee olemaan myös koulutusvene, jossa voi suorittaa purjehtija- tai perämieskurssin. Mikäpä olisi parempi paikka kuin turkoosi Joonian meri kurssien käymiseen! Purjehdusviikon aikana käydään läpi PORYn (Purjehduksenopettajat ry) koulutusohjelman mukaiset kurssisisällöt auktorisoidun opettajan johdolla. Kurssien sisältö jakautuu teoriaosuuteen ja käytännön harjoituksiin painopisteen ollessa itse vesillä tapahtuvassa purjehduksessa. Lisätietoja kurssista.

Vuoden tärkein tapaamisemme kevätseminaari on 16.–17.3. Vierumäellä. Tilaisuuden pääteemana ovat ympäristöasiat. Toimitamme suunnittelun ja toisiimme tutustumisen ohella meillä on siellä erinomaiset puitteet ja mahdollisuudet ulkoiluun, kuntoiluun sekä erilaisiin hoitoihin. Aloita tästä jäsenyytesi Naispurjehtijoissa! Pidämme Vierumäellä myös Naispurjehtijat – Lady Sailors ry:n vuosikokouksen, jossa paitsi valitaan tekijät hallitukseen myös päätetään tulevasta toiminnasta.

Tulevana purjehduskautena tulemme järjestämään muutaman jäsenpurjehduksen myös Saga-veneellä, jonka kevätkunnostukseen on myös mahdollisuus osallistua, mikäli haluaa esimerkiksi käytännön kokemusta keväthuollosta pohtiessaan oman veneen hankintaa.

Venemessujen ensimmäisenä lauantaina 9.2. tapaamme Messukeskuksessa klo 15. Laita kalenteriin, ilmoitamme tarkemman paikan täällä.

Vieritä ylös