Högsåraan!

Naispurjehtijoitten vuoden päätapahtuma on kevättapaaminen, joka järjestetään tänä vuonna Högsårassa 23.–25.3. Se on hyvä tapa aloittaa Napsin jäsenyys, koska siellä voi tutustua heti uusiin purjehduskavereihin! Tapaamisen yhteydessä pidetään myös vuosikokous, jossa päätetään toiminnan linjoista ja raameista sekä valitaan pursiseuran vastuuhenkilöt seuraavalle toimintakaudelle.

Kevätseminaarin ohjelmaa valmistellaan kiivaasti. Varmaa on, että meillä on myös  aikaa tutustua toisiimme ja ulkoilla sen lisäksi, että saamme kuulla mielenkiintoisia esitelmiä esimerkiksi erilaisista veneosuuskunnista koti- ja ulkomailla. Harjoittelemme purjehduskautta odotellessa myös erilaisia merinaistaitoja.

Tärkeintä tapaamisessa on kuitenkin se, että jokainen voi rakennella pikkuhiljaa omia purjehdusverkostojaan: veneettömät haluavat niiden mukaan, joilla on jo vene ja veneenomistajat tarvitsevat gasteja tai siirtopurjehtijoita jne. Tapaamisissa tutustuu luontevasti erilaisiin ihmisiin ja toiveita on helppo sovitella yhteen.

Eipä pidä unohtaa sitäkään, että meillä on myös hauskaa näissä tapahtumissamme. Tänä vuonna asumme Högsåran koulun vanhassa oppilasasuntolassa, pensioonaatissa, jossa meillä on tilaa syödä yhdessä ja lauantain viihteeksi onkin sovittu Merirosvoillallinen!


Vieritä ylös