Viides toimikautemme on alkamassa!

Naisistomme määrä kasvaa kokoajan. Tällä hetkellä seurassamme on yli 120 jäsentä, jotka koostuvat kokeneista purjehtijoista ja kouluttajista vasta-alkajiin. Moni nainen on jo siirtynyt pentteristä perämieheksi. Tämän tyyppiselle naisten verkostolle on selvä tilaus. Seurallamme ei ole omaa venettä, ei laituria, ei saarta eikä muutakaan tukikohtaa, mutta aktiivista toimintaa sitäkin enemmän. Olemme vahva ja innostunut tiimi, jonka yhteinen tavoite on verkostoitua ja kehittää veneilytaitoja kaikilla osa-alueilla sekä toimia saariston luonnon ja kulttuurin säilymisen puolesta.

Lumen tuprutessa ulkona on aikaa miettiä tulevan kesän suunnitelmia ja aloittaa uusien asioiden opiskelu ja vanhojen taitojen päivittäminen. Tarjolla on kursseja ja tapahtumia, joita seuramme ja muut pursiseurat sekä alan toimijat järjestävät. Koulutuksissa voit oppia uutta ja hioa jo ehkä kertaalleen opittuja asioitakin.

Tule mukaan ja verkostoidu!

Ajankohtaisia jäsentapahtumiamme on helppo seurata www.osallistujat.com sivuilla (liity ensin jäseneksi).

Tässä esimerkkejä tapahtumistamme:

  • Kroatian jäsenpurjehdus vk 40, ilmoittautuminen on loppumetreillä, parille seilorille vielä paikka!
  • Toinen, viikon 39 purjehdus Välimerellä vielä työn alla

Ilmoita mahdollinen kiinnostuksesi jäsenpurjehduksille mahdollisimman pian info@naispurjehtijat.fi

  • Helmikuun TEEMA-tapaaminen ”Kilpapurjehdus”  6.2.12 klo 18.30 – 21.00
  •  VeneMessut- tapaaminen 12.2.12 ravintola Piazzassa klo 15 -16
  •  Maaliskuun  TEEMA-tapaaminen ”Navigointi”  6.3.12 klo 18.30 -21.00
  •  Vuosikokous ja kevätseminaari Högsårassa 23 – 25.3.12 , tarkempi ohjelma helmikuun aikana. Tämä on yksi toimintakautemme päätapahtumista. Alustava ilmoittautuminen on alkanut.

Näistä ja muista tapahtumista on tarkemmat tiedot www.osallistujat.com sivuilla jäsenillemme.

Lähetä jäsenhakemus yllä olevasta linkistä, niin pääset mukaan aktiiviseen toimintaan! Seuramme on Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n jäsenseura www.spv.fi

 

 

Vieritä ylös