Kesä tulee!

Helsinkiläiset naispurjehtijat ovat aloittaneet kuukausittaiset tapaamiset Turun malliin. Nyt on kokoonnuttu jo kahdesti vapaamuotoisiin iltoihin, joissa on keskusteltu paljonkin toiminnasta, sen sisällöstä, ylipäätään pursiseuratoiminnasta ja tulevista tapahtumista.

Odotamme kiivaasti tietoa Turun suunnalta tämän kevään Kevätseminaarista. Sinne toivomme erityisesti uusia jäseniä, jotta tulisimme tutuiksi. Perinteisesti tässä tilaisuudessa on myös tehty kesän veneily- ja kisasuunnitelmia. Kilpailuissa käymme opiskelemassa purjehdustaitoja, sijoitus ei ole ihan päällimmäisin asia 😉

Tulevalle kesälle on jo varattu Kreikanpurjehdus. Se on nyt täynnä, mutta jonoon saa (jäsenet), ja kannattaa, ilmoittautua, sillä lomalistoja odotellessa kukaan palkollinen ei voi olla täysin varma pääsemisestään.

Venemessuilla tapaamme, ilmoitamme täällä ja Facebookissa myöhemmin, missä ja milloin (päivä on todennäköisesti 12.2. lauantai). Messuille ilmestyy myös uusi painos esitteestämme, pienin kauneuskorjauksin.

Vieritä ylös