Pöytäpurjehdusta

Naispurjehtijoilla oli iloinen viikonloppu: perjantaina kokoonnuimme Turkinpurjehduksen karonkkaan katsomaan valokuvia ja popsimaan turkkilaisruokaa, lauantaina kokoonnuimme syysseminaariin, jossa myös valittiin pursiseuralle uusi hallitus. Perjantaina koolla oli 16 purjehtijaa, lauantaina jo yli kolmekymmentä!

Syyskokouksessa hallitukseen valittiin Raija Alapeteri (kommodori, Forssa), Anne Takalo (hallituksen jäsen, Turku), Riitta Reingoldt (hallituksen jäsen, Helsinki) ja Paula Rissanen (hallituksen jäsen, Espoo). Varakommodorina jatkaa viime syksynä kahdeksi vuodeksi valittu Tiina Korpiola (Helsinki).

Kommodorin tehtävästä vuoden vaihteessa luopuvaa Päiviä tulee vielä ikävä, mutta on meillä muitakin osaavia naisia. Raija onkin täällä jo tuttu Turkinpurjehduksen pääkippari, Anne tulee Turust ja edustaa turkulaisten iloista ja aktiivista porukkaa. Helsingissä asuva, mutta sydämeltään kotkalainen, Riitta on kokenut ihmenainen, jolta sujuu purjehduksen lisäksi moni muukin asia – makeiden naurujen kera. Paula saa hymyllään miehet tekemään ihan mitä tahansa, eikä naisetkaan pane hanttiin Paulan pyytäessä. Korpiolan Tiinalla on pää täynnä ideoita ja vauhti kova.

Kiitos Päiville merkityksellisistä teoista NaPSin hyväksi ja työniloa uudelle hallitukselle!

Keväällä kokoonnumme Velkuanmaalle ja kesäksi suunnitellaan jo yhtä ja toista kivaa. Tässä välissä on monia eri koulutustilaisuuksia pleissauskurssista alkaen.

Tule mukaan, Naispurjehtijoihin saa tulla, vaikkei olisi omaa venettäkään: into merelle ja halu oppia yhdessä tekien riittää!

Ryhmämme Facebookissa on avoin kaikille.

Vieritä ylös