Nyt napsahtaa!


seagull_tyttoMeri on jäätymässä, mutta naispurjehtijoiden toiminta on vilkasta. Parhaillaan kootaan taas eskaaderia Välimerelle, syksyllä menemme purjehtimaan useammalla veneellä Turkin vesille. Talvella on myös hyvää aikaa kouluttautua, opiskella ympäristöasioita ja vierailla vaikkapa John Nurmisen säätiössä. Kurssiohjelmassa on nyt muun muassa veneilijöiden pelastautumiskurssi. Märkää menoa lähes aidossa ympäristössä!

Valmistelemme myös vuosi(en)kirjaa, jonka nimeksi tullee ”Nyt napsahtaa!”. Kirjasta tulee viihdyttävä tietopaketti, jossa opastetaan muun muassa käytetyn veneen hankinnassa, veneen kevät- ja syyshuolloissa, Välimerenpurjedusten järjestämisessä ja tietenkin ympäristöasioissa. Koska kirjaa tehdään naisissa, siihen tulee tietenkin myös hyviksi koettujen veneruokien ohjeita, neulontaohjeita ja pakinoita. Ja paljon, paljon muuta. Kirja ilmestyy maaliskuussa, ennakkotilauksia noin 15 € maksavasta kirjasta voi jo tehdä vaikkapa tässä (kirjoita viestilomakkeeseen ”kirjatilaus” sekä nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi). Ilmoituksia on vielä mahdollisuus saada kirjaan, jäsenyrittäjille reilu alennus! (Edit: kirjan hintaa on budjetin tarkistuessa korjattu ylöpäin.)

Vaikka et vielä olisi Naispurjehtijoitten jäsen, tule ihmeessä tapaamaan meitä Helsingin Vene-messuille.  Tapaamme lauantaina 8.2. klo 15-16 Ravintola Piazzassa  (eteläinen sisäänkäynti, pääovista oikealle, luentosalien vieressä). Tule lounaalle, kahville tai muuten vaan moikkaamaan! Joukkomme kyllä erottuu 😉

Vuoden päätapahtumaamme, kevätseminaaria,  valmistellaan myös kiivaasti. Tänä keväänä tapaamme Utössä 21.–23.3.

Ensi kesäksi ja syksyksi on jäsenille tarjolla ainakin kolme viikon kotimaanpurjehdusta kesä-, elo- ja syyskuussa, joista jälkimmäiset tehdään Purjelaivasäätiön upealla Vahinella. Myöhemmin keväällä saamme tiedon muista jäsenpurjehduksista, joita tehdään vuokraveneellä.

Tapahtumamme on jäsentapahtumia, mutta mukaanhan pääsee helposti (ja halvalla)! (Linkin takana on jäsenilmoittautumislomake)

Vieritä ylös