Uusi merkittävä jäsenetu SPV:n jäsenseurojen jäsenille

Karttakeskus ja Suomen Purjehdus ja Veneily ovat solmineet yhteistyösopimuksen lokakuun alusta. Yhteistyö tuo SPV:n seurojen jäsenille merkittävän uuden jäsenedun, sillä Karttakeskus tarjoaa liiton jäsenille alennuksia sen omista sekä Liikenneviraston kartoista. Alennukset koskevat myös Karttakeskuksen muita veneilytuotteita. Yhteistyö mahdollistaa jatkossa myös SPV:n ja Karttakeskuksen kesken tehtävän tuotekehitysyhteistyön.

Suomen Purjehdus ja Veneilyn hallituksen jäsen ja veneilyturvallisuustoiminnon puheenjohtaja Martti Laisi on iloinen uuden yhteistyösopimuksen synnystä.
– On äärimmäisen tärkeää, että veneilijöillä on käytössään ajantasaiset ja laadukkaat kartat heidän liikkuessaan vesillä. Kun Karttakeskus tarjoaa jäsenillemme merkittävän jäsenedun, tällä hetkellä suurimman mahdollisen alennuksen karttatuotteista, edistämme myös veneilyturvallisuutta, Laisi toteaa.

Karttakeskuksen liiketoimintajohtaja Janne Kostamo on myös tyytyväinen alkaneesta yhteistyöstä.
– Haluamme tuoda kortemme kekoon suomalaisen veneilyturvallisuuden edistämiseksi tarjoamalla SPV:n jäsenyhdistysten jäsenille helpon tavan hankkia laadukkaita ja ajantasaisia veneilykarttatuotteita.  Yhteistyö mahdollistaa myös veneilykarttoihin liittyvän tuoteinformaation jakamisen jäsenistölle, Kostamo jatkaa.

Suomen Purjehdus ja Veneilyn jäsenseurojen jäsenet saavat Karttakeskuksen tuotteista alennuksia seuraavasti:

Ajalla 5.10-17.12.2015
Liikenneviraston julkaisemista merikartoista 40% alennus Karttakauppa.fi –verkkokaupasta tehdyistä ostoista.

Ympärivuotinen jäsenetu
Liikenneviraston julkaisemista merikartoista -10%
Karttakeskuksen veneilytuotteista ja muista Karttakeskuksen julkaisemista painetuista veneilytuotteista -15%
Loisto PC –navigointiohjelmistosta -20%

Edut jäsen voi lunastaa rekisteröitymällä Karttakauppa.fi –verkkokauppaan (koodi: stun1250). Kirjautuessa tulee kirjoittaa (ei kopioida) tuo kampanjatunnus stun1250. Voit myös esittää messutapahtumissa omalla nimellä tulleen Nautic –jäsenlehden Karttakeskuksen osastolla. Alennukset ovat aina henkilökohtaisia ja koodin käyttöä ja seuratietoja tarkistetaan tarvittaessa.

Lisätietoja yhteistyöstä löytyy liitteenä oheisesta pdf:stä, jossa kerrotaan jäsenedusta sekä tuotteista ja niiden lunastamisesta tarkemmin tai veneilykoordinaattori, koulutuspäällikkö Mirja Rosenbergiltä, SPV:n toimistolta tai Karttakeskuksen verkkosivuilta.

Vieritä ylös