Uusia koulutuksia

Talvella naiset taas opiskelevat. Nyt on jo varmistunut pleissauskurssi, jolla opettelemme köysitöiden lisäksi myös purjeiden korjausta.  Kohta on syyskokouksen aika, siitä muodostunee iloinen tapaaminen! Muita toivottuja kursseja ovat rikauskurssi, jonka suunnittelu taitaa olla jo vauhdissa, venesähkökurssi ja dieselmoottorikurssi.

Turkinpurjehtijoitten venekunnat ovat kokoontuneet, oman porukkamme tapaamisessa kävimme läpi hengästyttävän määrän asioita juomavedestä veneen kiinnittämiseen; keskustelimme myös allergialääkityksistä, uimapukujen määrästä jne. On se vähän outoa ajatella, että reissulle pitäisi ottaa useampi uimapuku mukaan, kun nytkin Helsingissä sataa rankasti vettä ja tuulee kovaa.

Taas saimme huomata, että kuinka paljon erilaisia asioita on otettava huomioon ja vastattavaksi, kun porukassa ei ole sitä miestä, joka hoitaa hommat puhumatta niistä juurikaan 😉 Vai ottavatko he vain asiat kerrallaan, sitä mukaa kun ne tulevat vastaan, kun me naiset taas käymme kaikki pikkuasiatkin läpi ennalta? Niin tai näin, vara ei venettä kaada!

Enää 15 yötä Turkkiin!!!!

Vieritä ylös