Vesillä

Naispurjehtijoiden tämän kesän jäsenpurjehdukset ovat tietenkin jo täyteen lastatut, mutta kesä se on vuodenkin päästä. Talvellakin meillä onkin paljon toimintaa: retkiä, kursseja, tapaamisia, koulutusta… Talven toiminnassa ehtii tutustua muihin naisiin ja etsiä itselleen sopivimmat purjehduskumppanit ja luoda omat verkostot luontevasti seuraavaa kesää silmällä pitäen.

Syksyn päätapaaminen pidetään näillä näkymin Näsijärven maisemissa, Tampereella, jonne on nyt myös virinnyt naispurjehtijoiden omaa toimintaa. Haluatko sinä koota oman pursiseurasi tai asuinalueesi naisia yhteen purjehdusharrastuksen ympärille? Ota rohkeasti meihin yhteyttä!

Naispurjehtijoissa on paljon naisia, joilla ei ole omaa venettä, mutta halu merelle on kova. Opettelemme yhdessä purjehdustaitoja erilaisissa koulutuksissa, mutta varsinaista purjehduskoulua meillä ei ole.  Kesäisin jäsenet purjehtivat yhdessä vuokratuilla ja jäsenten omilla veneillä. Meillä on jäsenten gastipörssi, jonka kautta veneettömät ja veneen omistajat kohtaavat.

Voit myös liittyä keskustelemaan Facebookin avoimessa ryhmässämme!

Vieritä ylös