Naispurjehtijat valmiina

Naispurjehtijoiden jäsenmäärä on jo kolmannella sadalla. Tule sinäkin mukaan, meillä on hauskaa! Veneettömätkin naiset ovat tervetulleita!  Kuva: Maarit Jaanti.

Vaikka juuri nyt ei näytä siltä, että purjehduskesä on aivan ovella, monen jäsenen veneet alkavat olla jo veteenlaskukunnossa. Apuna monella telakalla ovat hääränneet veneettömät naispurjehtijaystävät. Kesällä järjestämme useita jäsenpurjehduksia, joille aloittelevatkin purjehtijat ovat tervetulleita.

Suomen purjehdus- ja veneilyliiton ensimmäinen uuden mallin mukainen veneilykurssi on nyt pilotoitu Naispurjehtijoissa kymmenen naisen voimin. Perusosa toteutettiin kahdessa illassa vaikka tiukkaa teki, mutta mehän emme periksi anna!

Tänään ilmestyi Anna-lehti, jossa on kiva artikkeli pursiseurastamme. Tervetuloa mukaan iloiseen ja tekevään porukkaamme! Tässä tietoa jäsenyydestä ja pääset täyttämään jäsenhakemuksen. Mikäli sinulla on kysyttävää, voit lähettää sähköpostia tiedottajalle.

Voit myös tulla mukaan Facebook-ryhmäämme juttelemaan. Jos etsit Naispurjehtijan tieto- ja taitokirjaa, voit tilata sen tästä. Ellet vielä vakuuttunut siitä, että kannattaa tulla mukaan, tässä on vielä pieni huumoripläjäys 😉

Tuoreessa Anna-lehdessä (nro 19, 8.5.2014) on kiva juttu Naispurjehtijoista. Kuva: Sari Suomio.
Vieritä ylös