Viaporin Tuopissa

_MG_7247
Satu Salmivallin Airica Hangon regatassa 2013.
IMG_0182[8]
Airican kippari Satu Salmivalli (keskellä) teki upean nousun kolmannelle sijalle kansanveneiden luokassa. Voittoa juhlitiin yhdessä napsilaisten tapaamisessa.  Kuva: Raine Malja.

Viaporin Tuoppiin oli ilmoittautunut noin 170 venettä. Niistä seitsemässä oli naiskippari. Näistä seitsemästä kaksi on Naispurjehtijoitten jäseniä. Toinen napsilaisvene 100 % naisistoineen  joutui jäämään kisasta pois, koska sen isopurje repesi ennen lähtöä, mutta sitäkin suloisempi oli napsilaisen Satu Salmivallin miehistön mahtava sijoittuminen kolmanneksi tunnetusti kovassa kansanveneiden luokassa, jossa kilpaili peräti 35 venettä.

Tuopin kaikki tulokset ovat tässä.

Ensi viikonloppuna osa napsilaisista suuntaa Helsinki–Tallinn Raceen. Hyviä tuulia sinne!

Purjehduskausi ei tähän lopu, Naispurjehtijoitten Facebook-ryhmässä tiedotetaan purjehdusmahdollisuuksista, etsitään ja löydetään gasteja sekä keskustellaan veneilystä. Tule mukaan!

Nyt valmistaudumme myös jokavuotiseen Välimeren-purjehdukseemme, jonka teemme syyskuun alkupuolella Joonian merelle. Mukana on ennätysmäärä naisia, kuudessa veneessä on yhteensä 36 napsilaista.

tuoppi2013merisiskot
Keskeyttäminen revenneen purjeen vuoksi ei Pamperon iloista Merisisko-naisistoa masentanut: ensi vuonna yritetään uudelleen uusin purjein! Vasemmalta Napsin tiedottaja Tiina Kaarela, kommodori Paula Rissanen, Tiina Korpiola ja Marika Kaipainen. Kuva: Raine Malja.
Vieritä ylös