SPV:n seuraseminaari ja syksyn liittokokous Lahdessa 22.-23.11.2014

Suomen purjehdus- ja veneilyliiton superviikonloppua vietettiin Lahden Sibeliustalolla 22. ja 23.11.2014. Seminaariin otti osaa kolme napsilaista; Anne Lintunen, Johanna Kölli ja Pia Siukosaari. Aamupäivän osuudessa mm. ohjeistettiin valtion seuratuen hakemiseen. Tuki kohdistetaan lasten ja nuorten liikuntaharrastuksiin. Napsin jäsenhakemuksissa edellytetään 18 vuoden ikää. Seuramme ei näin ollen ole oikeutettu saamaan ainakaan tätä tukea, mutta taas päädyimme pohtimaan pitäisikö hakukriteereitä muutenkin muuttaa, ja jäseniksi hyväksyä myös tyttöjä.
Aamupäivän jälkeen jakauduimme kuuntelemaan veneily/koulutus osiota ja järjestötoiminnan osiota. Saimme näiltä alueilta uutta tietoa ja myös varmuutta siihen, että olemme toimintamme organisoinnissa oikealla tiellä.

Iltajuhlaa vietettiin Sibeliustalon Puusepän salissa. Tilaisuudessa palkittiin vuoden aikana menestyneitä kilpailijoita ja ansioituneita toimihenkilöitä. Oli hienoa nähdä, että moottoriveneharrastajissakin on sisukkaita maailmanluokan menestyjänaisia!

Sunnuntain liittokokouksen äänestyksessä Napsilla oli jäsenmääränsä perusteella käytettävissä 4 ääntä, joita Johanna käytti hallituksen valtakirjalla.

SPV on organisaatio, jossa Napsinkin kannattaa näkyä ja kuulua. Varmasti osallistumme ensikin vuonna!

Vieritä ylös