Tehdään yhdessä maailman paras veneruokakirja!

Helppoa ja maistuvaa vai toisinaan gurmeeta? Nyt on aika koota parhaista parhaat reseptit kansien väliin.

Lämmin ateria purjehduksen lomassa antaa energiaa loppupäivään ja reippaan veneilypäivän jälkeen on ihana istua ruokailemaan. Naispurjehtijoiden retkillä ruokahetket ovat aina olleet erityisen hyviä ja suunnitteluun käytetään aikaa. Keneltä olisikaan siis parempi kysyä reseptejä Naispurjehtijoiden omaan veneruokakirjaan, kuin napsilaisilta?

Naispurjehtijoiden keittokirjan tekemiseen osallistut ilmoittamalla reseptisi mukaan oheisella lomakkeella. Kirjan lisäksi reseptejä julkaistaan NaPSin some-kanavissa ja verkkosivuilla. Maistiaisia kirjan valmistumisesta jaetaan ensi vuoden aikana.

Kirjaan valittavissa resepteissä painotamme erityisesti ilmastoystävällisiä ruokia. Oletko suunnitellut purjehdusreissun zero waste -ajatuksella ja suunnitellut viikon ruoat kokonaisuutena? Kerro meille, kuinka se onnistui! Reseptien lisäksi keräämme kirjaan veneilymuistoja, joten jätäthän yhteystietosi, jos sinulla on hauska, koskettava tai opettavainen tarina kerrottavaksi.

Lomakkeessa on tilaa neljälle ruokareseptille, mutta halutessasi voit lähettää reseptin tai useammankin sähköpostilla alla olevaan osoitteeseen. Kirjaan päätyvien ruokaohjeiden osalta olemme yhteydessä etukäteen, mikäli olet antanut yhteystietosi. Ohjeen voi jättää myös anonyymisti tai nimimerkillä.

Lähetä oma reseptisi tästä mukaan!

Tutustu tietosuojaselosteeseemme

Lisäkysymykset voi esittää: ruokaavesilla@naispurjehtijat.fi

Hanketta hoitaa Naispurjehtijoiden viestintätyöryhmä. Projektin etenemistä voi seurailla Instassa #ruokaavesilla

 

Vieritä ylös